ELST UT, Zwijnsbergen 61

€ 598.000,00 kosten koper

Verkocht onder voorbehoud

Direct door naar de omschrijving

ELST UT, Zwijnsbergen 61

€ 598.000,00 kosten koper

Uniek aan de rand van Elst (gem. Rhenen) aan de rustige en geliefde straat, genaamd Zwijnsbergen, bieden wij te koop aan deze RIANTE BOUWKAVEL van maar liefst 2.987 m² groot. Hier kunt u fantastisch landelijk wonen met zicht op de landerijen en de Utrechtse Heuvelrug. Deze royale kavel is geschikt voor de bouw van een vrijstaande villa gelegen op een landelijke locatie aan rand van het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Een uitgelezen kans voor het bouwen van je droomwoning op een locatie die omgeven is door bossen en natuur. Het riante bouwperceel ligt namelijk op steenworp afstand van natuurgebied Plantage Willem III, maar ook op wandelafstand van de uiterwaarden van rivier De Rijn. De uitgestrekte bossen en uiterwaarden bieden je de mogelijkheid voor heerlijke lange wandel- en fietstochten.

LIGGING:
Het gemoedelijke dorp Elst (gem. Rhenen) is centraal gelegen in het midden van het land en biedt goede verbindingen naar alle windstreken. De plaatsen Veenendaal en Rhenen, met uitgebreide voorzieningen, zijn op circa 8 autominuten gelegen. Elst zelf beschikt ook over alle dagelijkse voorzieningen zoals o.a. een Albert Heijn, warme bakker, slager, bloemist, drogist, doe-het-zelfzaak en scholen, BSO alsmede medische voorzieningen en een keur aan (sport)verenigingen.

BOUWMOGELIJKHEDEN:
Op de kavel kan een woning van maximaal 800 m³ gebouwd worden. Tevens is er mogelijkheid voor het realiseren van 150 m² aan bijgebouwen. Het bestemmingsplan biedt zeer ruime mogelijkheden ten aanzien van (kap)vormen en materialen met een maximale nokhoogte van maar liefst 9 meter en een goothoogte van 3,5 meter. De kavel is gesitueerd op een van de mooiste locaties van Elst, welke slechts door een smalle weg en berm gescheiden wordt van landerijen en de daarachter gelegen bossen. Door de diepe tuin (totale kaveldiepte ca. 213 meter) zal een hoge mate van privacy gewaarborgd blijven en zijn er volop mogelijkheden voor het aanleggen van bijvoorbeeld een zwembad, moestuin en/of het houden van hobbydieren.

EXTRA INFO:
- Gelegen aan de rand van het gemoedelijke dorp Elst, nabij Rhenen, Veenendaal, Amerongen en Wageningen.
- Gelegen nabij bossen en uiterwaarden van rivier De Rijn.
- Goede uitvalswegen en openbaar vervoer in de directe nabijheid.
- Kavelbreedte ca. 14,0 meter en kaveldiepte maar liefst 213 meter!
- Kijk voor het bestemmingsplan op de website van ruimtelijke plannen.
- De koopsom wordt belast met 10,4 % overdrachtsbelasting.
- Zeer ruime en gevarieerde bouwmogelijkheden.
- Koper is zelf verantwoordelijk voor de benodigde bouwvergunning.
- Geen aannemers- en architectenverplichtingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is De Gier Makelaars niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Woonplaats: ELST UT
  • Straatnaam: Zwijnsbergen
  • Huisnummer: 61
  • Postcode: 3921 DW
  • Beschikbaarheid: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 598.000,00
Koopconditie: kosten koper
Meer informatie aanvragen