COTHEN, Wijkersloot 4

per maand

Verhuurd

Direct door naar de omschrijving

COTHEN, Wijkersloot 4

per maand

BENT U TIJDELIJK OP ZOEK NAAR WOONRUIMTE EN HOUDT U VAN RUST EN RUIMTE?
DAN HEBBEN WIJ NU IETS LEUKS TE HUUR (geschikt voor 2 personen/echtpaar)!

DEZE SFEERVOLLE EN VOLLEDIG GEMEUBILEERDE EN GESTOFFEERDE WOONRUIMTE IN DE DEEL VAN EEN KARAKTERISTIEKE WOONBOERDERIJ!

Op een unieke locatie in het buitengebied van Wijk bij Duurstede bieden wij te huur aan een gedeelte van de deel op de begane grond van deze karakteristieke woonboerderij. Deze volledig gemeubileerde en gestoffeerde woonruimte heeft een woonoppervlakte van ca. 160 m2 en bestaat uit een riante woonkamer met eetgedeelte, provisiekast, open keuken, bijkeuken met toiletruimte, slaapkamer, extra kamertje en badkamer v.v. douche, wastafel en 2e toilet.

LIGGING:
Gelegen aan de Wijkersloot, een rustige weg in het groene buitengebied van Wijk bij Duurstede, op slechts enkele autominuten verwijderd van het gezellige centrum van het vestingstadje Wijk bij Duurstede. Het centrum is voorzien van een zeer ruim winkelaanbod en leuke horeca gelegenheden, alsmede alle gemakken als sportfaciliteiten en openbaar vervoer.
Ook in het aangrenzende dorpje Cothen zijn alle basisvoorzieningen beschikbaar (huisarts, kapper, supermarkt, restaurant/café, snackbar, bushalte en diverse actieve sportverenigingen). Door de centrale ligging en goede bereikbaarheid via diverse N-wegen en de A12, zijn steden als Utrecht en Amsterdam met 20 tot 40 minuten bereikbaar. Ook met een snelle elektrische fiets bent u zelfs met 20 minuten in Utrecht. Een mooie kans in een prachtige omgeving!

INDELING:
Begane grond:
De hoofdentree bevindt zich aan de achterzijde van de boerderij via de grote lichtblauwe deeldeuren, klompenhok, bijkeuken met toiletruimte v.v. fonteintje, vanuit de bijkeuken toegang tot het zeer riante een sfeervolle woongedeelte met gezellige houtkachel, opkamer, eetgedeelte en openslaande tuindeuren, grote provisiekast, open keuken met (inbouw)apparatuur, ruime slaapkamer met aansluitend een klein extra kamertje. Ruime badkamer v.v. douche, wastafel en 2e toilet.

HUURPRIJS
€ 1.250.-- per maand exclusief kosten voor nutsvoorzieningen (hier wordt een voorschot van € 250,-- per maand voor opgenomen).

OVERIGE INFO:
- Uitermate geschikt voor 1 a 2 personen/echtpaar, want door de aanwezigheid van 1 slaapkamer en 1 kleiner kamertje (zonder daglicht), is deze woonruimte niet geschikt voor gezinnen met kinderen;
- Zeer karakteristieke woning met behoud van originele elementen;
- Volledig gemeubileerd en gestoffeerd;
- Alle rust en ruimte van het buiten wonen maar toch op korte afstand van het centrum van Wijk bij Duurstede;
- Parkeermogelijkheid op eigen terrein;
- Gebruik van tuin;
- Max. 1 huisdier toegestaan;
- Waarborgsom 2 x de maandhuur;
- Gunning verhuurder voorbehouden;
- Screening door makelaar;
- Huurperiode maximaal 2 jaar;
- Ingang huur kan op korte termijn.

Interesse? Bel 0343-573144!
  • Woonplaats: COTHEN
  • Straatnaam: Wijkersloot
  • Huisnummer: 4
  • Postcode: 3945 LE
  • Beschikbaarheid: Verhuurd
  • Type woning: 2-onder-1-kapwoning
  • Aantal kamers: 3
Woonoppervlakte: 160 m²
Inhoud: 400 m³
Huurconditie: per maand
Meer informatie aanvragen