Verkopen

Het beste RESULTAAT vraagt om meer dan een makelaar

Wilt u uw huis goed verkopen? Dan heeft u meer dan een makelaar nodig. Uw makelaar moet namelijk ook een succesvolle verkoper zijn, die de juiste koper kan traceren, inschatten, prikkelen en overtuigen. Daarom vindt u bij ons de ideale combinatie: een plaatselijk zeer bekend team met de juiste expertise én een verkoper die overtuigt. Wij houden van ons vak en we vinden dat verkoopresultaat daar bij hoort. U toch ook? Het begint met een prettig gesprek

Wilt u weten hoe we uw huis gaan verkopen? En wie we precies zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking.
Samen bespreken we de reden van de verkoop en de verkoopmogelijkheden van het huis. Ook adviseren we in de aanpak. Dit is bij ieder huis weer anders. Heeft u een goed gevoel bij De Gier Makelaars, dan gaan we aan de slag om ook uw woning beter te Verkopen.


Marketing

Onze marketing is gebaseerd op creativiteit. De specifieke kwaliteiten van uw woning moeten optimaal tot hun recht komen. Uw huis staat volop in de schijnwerpers door slimme acties en natuurlijk de inzet van ons uitgebreide netwerk in en om Wijk bij Duurstede. Dat alles met één doel: beter Verkopen.

 

Waarom kopers voor úw woning kiezen

Wie een koper wil vinden, moet weten wat de kwaliteiten van het huis zijn. Waarom zou die koper voor úw huis kiezen? De Gier Makelaars geeft uw huis stopping power door uitstekende marketing, goede bezichtigingen en creëert overtuigende argumenten voor de koop. Veel kopers kiezen later ook voor De Gier, omdat ze ervaren hebben dat we beter Verkopen. 


Een koper voordat de verkoop start?

Zou hij er toevallig al zijn, die potentiële koper? Is hij in beeld voordat het verkooptraject begint? Zo'n kandidaat moet je als makelaar paraat hebben. Wij weten precies wie wat zoekt en of er misschien direct, of op korte termijn al een goed bod mogelijk is. Met ons fijnmazige netwerk kunnen we direct een inschatting maken of er al kandidaten voor uw woning in de markt zijn. Op die manier is soms al verkoop mogelijk zonder marketingkosten. Ook bespreken we samen met u of het verstandig is om al direct met een koper in zee te gaan... misschien kunnen wij op andere wijze een nog beter resultaat voor u behalen!

 

" Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen voor toekomstige kopers en/of verkopers

Vraag een offerte aan


Verkoop Koop Taxatie Verhuur Contact

Zoekopdracht aanmaken

Zoekopdracht aanmaken