Kopen

Aankopen in 4 stappen

De zoektocht naar een nieuwe woning is niet iets wat u dagelijks doet. Het is belangrijk om een woning te zoeken waar u zich thuisvoelt. En dat is niet eenvoudig; er spelen veel factoren een rol om de ideale woning te vinden. Het is daarom prettig dat er iemand is die u goed kan adviseren over bijvoorbeeld de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en de onderhandelingen. 

Wij helpen u graag met deze eerste stap naar zorgeloos wonen!


1. ZOEKEN

Het zoeken naar de juiste woning vraagt veel van uw tijd. U moet over veel vragen nadenken. In welke woonplaats wil ik wonen? Wanneer komt er een woning vrij? Wat is de beste manier om te zoeken? Wij helpen u graag met het zoeken naar úw droomwoning.

 

2. BEZICHTIGEN

Een woning gezien? Tijd om de woning van binnen te bekijken. Wij gaan als aankoopmakelaar met u mee en samen bekijken we of de woning aan uw wensen voldoet. Wij kijken tevens naar de bouwkundige staat van de woning. Bij een positief gevoel gaan we het onderhandelingstraject in. 

 

3. ONDERHANDELEN

Wij weten als geen ander hoe het onderhandelingsspel gespeeld moet worden. Samen bepalen we de strategie. Is de vraagprijs te hoog? Zijn er meerdere geïnteresseerden in de woning? Waneer wilt u de woning overgedragen hebben? Dit zijn belangrijke zaken. 

 

4. AFHANDELEN

De onderhandelingen zijn afgelopen en u heeft uw droomhuis gekocht! Er moeten nu nog een aantal zaken afgewikkeld worden. Wij staan u hier graag in bij en zorgen voor een goede afhandeling. 

" Ik heb de aankoop

begeleiding en expertise als zeer kundig, prettig en adequaat ervaren"

Vraag een offerte aan


Verkoop Koop Taxatie Verhuur Contact

Zoekopdracht aanmaken

Zoekopdracht aanmaken