WIJK BIJ DUURSTEDE, Tacitus 4

€ 1.395.000,00 kosten koper

Verkocht

Direct door naar de omschrijving

WIJK BIJ DUURSTEDE, Tacitus 4

€ 1.395.000,00 kosten koper

“DROOM NIET JE LEVEN, MAAR LEEF JE DROMEN" in deze STATIGE, STIJLVOLLE en LUXUEUZE VILLA aan het water!

Dit gave familiehuis is in 2017 volledig verbouwd, gerestyled door een interieurstyliste en uitgerust met vrijwel alle denkbare moderne snufjes, waaronder domotica, airconditioning, alarm-/camerasysteem, elektrische zonwering, een woonkeuken waar je “u” tegen zegt met alle denkbare inbouwapparatuur, een schitterende tuingerichte living v.v. schouw met gashaard, een outdoor kitchen, gym, 2 prachtige badkamers met luxueus sanitair etc.

Dé perfecte ligging in een rustige straat aan de rand van het pittoreske stadje Wijk bij Duurstede met het bruisende centrum met al haar gezellige eetgelegenheden, winkeltjes, theater etc op een kwartiertje loopafstand. Ook scholen, bushalte, winkelcentrum, kinderboerderij De Vliert en speelvoorzieningen liggen in de directe nabijheid, evenals de uitvalswegen richting Utrecht en Amersfoort.

De woning heeft aan de voorzijde parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto's, maar ook een carport én een inpandige garage zijn aanwezig.

TUIN:
En wat een heerlijke tuin! Deze zonnige en besloten zij- en achtertuin zijn fraai en onderhoudsvriendelijk aangelegd op verschillende hoogteniveaus met zonneterrassen, 2 vijverpartijen, olijfboom, een gezellig overdekt terras en een fraai houten bijgebouw (d.d. 2017) met glazen schuifdeuren, een schitterende outdoor kitchen v.v. Boretti BBQ, koelkast, close in boiler etc, aansluitend een gym met airco en 2 aangebouwde bergruimten voor fietsen en afvalcontainers. Vanuit de diverse gezellige zitplekken die gecreëerd zijn, heb je een weids uitzicht en kijk je uit over het water.
Vissen, kanoën of in de winter schaatsen, het zou allemaal mogelijk zijn, vanuit je eigen tuin.

Algemeen:
- Bouwjaar: 2002/2003;
- Inhoud ca. 925 m³;
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 281 m²;
- Oppervlakte overige inpandige ruimte ca. 46 m²;
- Oppervlakte gebouw gebonden buitenruimte ca. 26 m²;
- Oppervlakte externe (berg)ruimte ca. 30 m²;
- Perceelsoppervlakte 642 m²;
- Centrale verwarming Nefit Ecomline HR (d.d. ca. 2017);
- Volledig geïsoleerd en v.v. HR++ glas;
- Energielabel: C.

INDELING:
Kelder:
Sfeervolle wijnkelder met gemetselde wijnrekken en provisieruimte.

Parterre:
overdekte entree, getoogde dubbele deur naar riante ontvangsthal met vide, garderobekasten, zeer uitgebreide meterkast, fraaie bordestrap met loper naar de eerste etage, luxe toiletruimte met beton ciré wandafwerking, urinoir, hangend toilet en fraai wastafelmeubel, openslaande deuren bieden toegang tot de prachtige Z-vormige living met erker, televisiegedeelte en gezellige zithoek v.v. hardstenen schouw met sfeervolle gashaard en uitzicht middels de enorme raampartijen op het heerlijke zonneterras met overkapping. De woonkeuken is aan de voorzijde gesitueerd en v.v. een schitterende witte hoogglans hoekopstelling (d.d. 2017) met groot kookeiland, ruim voldoende praktische laden, apothekerskast en de volgende luxe (Miele) inbouwapparatuur: extra brede Amerikaanse koel-vriescombinatie met ijsblokjesmachine, koffie-automaat, steamer, combi-oven, porseleinen spoelbak met Quooker, wijnklimaatkast, ingebouwde frituur, teppanyaki plaat, inductiekookplaat en wokgedeelte. Het prachtige composiet werkblad geeft het geheel een robuuste uitstraling. De woonkeuken is eveneens v.v. een gezellige gashaard, erker en openslaande deuren naar de zijtuin. Vanuit de hal binnendoor naar de aangebouwde verwarmde garage met plavuizenvloer, kastenwand en elektrische deuropener. Achter de garage bevindt zich de praktisch bijkeuken met uitstortgootsteen, toegang tot de achtertuin en een mooie kastenwand, waarin de wasmachine en droger op hoogte verwerkt zijn.

1e Verdieping:
De eerste verdieping bereikt u via een bordestrap met loper. De overloop is ruim met zicht op de ontvangsthal. Op deze verdieping bevinden zich 2 zeer riante kamers, de masterbedroom is v.v. een royaal dakterras met loungegedeelte, schitterend weids uitzicht en eveneens toegang tot de luxe badkamer v.v. grote inloopdouche, 2 Duravit Starck design wastafels en een Duravit Sensowash toilet. Vanuit deze masterbedroom ook toegang tot de garderoberuimte voorzien van op maatgemaakte (laden)kasten en kaptafel. De royale slaapkamer aan de voorzijde heeft inbouwkasten, openslaande deuren naar balkon en een eigen 2e badkamer (d.d. 2023) v.v. inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e verdieping
Via een bordestrap vindt u op de tweede verdieping maar liefst 3 ruime kamers, waarvan de grootste slaapkamer is v.v. ingebouwde kasten en dakkapellen. De 2e en 3e kamer op deze verdieping zijn eveneens v.v. dakkapellen en inbouwkasten. Ook is hier nog een berg-/technische ruimte met de cv-, warm water- en mechanische afzuiginstallatie.

VOORZIENINGEN:

• De begane grond en 1e verdieping zijn vrijwel geheel v.v. een gietvloer met grotendeels vloerverwarming;
• De 2e verdieping is v.v. een laminaatvloer;
• Domotica voor o.a. verlichting, alarm, zonnescherm en zonwering;
• Alarmsysteem;
• Airco op alle verdiepingen;
• Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aan de voorzijde;
• Carport en grote van binnenuit bereikbare verwarmde garage v.v. elektra en water;
• De gehele woning is van onder tot boven perfect afgewerkt en v.v. glad gestuukte wanden en plafonds;
• Voorzien van de volgende buitenzonwering: elektrisch zonnescherm aan de achterzijde, elektrische screens op de begane grond en 2e verdieping en electrische rolluiken op de 1e verdieping;
• Aangesloten op glasvezelnetwerk;
• De houten veranda met outdoor kitchen heeft tv- en sonos aansluiting en heaters;
• De gym is v.v. een plavuizenvloer, airco met verwarmfunctie en tv-aansluiting;
• In 2023 zijn de binnen- en buitenzijde waar nodig geschilderd;
• Aluminium louvreluiken aan de buitenzijde

Kortom: zoekt u een fraai gelegen vrijstaande villa met aangebouwde garage, veel luxe, een prachtige ligging en alle voorzieningen binnen handbereik dan moet u zeker een afspraak maken voor een bezichtiging! Deze woning kan echt zo worden betrokken.
  • Woonplaats: WIJK BIJ DUURSTEDE
  • Straatnaam: Tacitus
  • Huisnummer: 4
  • Postcode: 3962 LG
  • Beschikbaarheid: Verkocht
  • Type woning: vrijstaande woning
  • Aantal kamers: 6
Woonoppervlakte: 281 m²
Inhoud: 925 m³
Vraagprijs: € 1.395.000,00
Koopconditie: kosten koper
Download brochure Meer informatie aanvragen