WIJK BIJ DUURSTEDE, Ringoven 34

€ 475.000,00 kosten koper

Verkocht

Direct door naar de omschrijving

WIJK BIJ DUURSTEDE, Ringoven 34

€ 475.000,00 kosten koper

Ben je op zoek naar een ruime en goed onderhouden EINDWONING op een prachtige groene locatie in een kindvriendelijke omgeving? Dan is dit je kans!
Deze nette gezinswoning met aangebouwde SERRE en eigen parkeerplaats heeft maar liefst 4 slaapkamers, een complete badkamer, moderne keuken en mooi aangelegde zeer ruime tuin met berging en VERANDA.
Door het bijkopen van 40 m2 extra grond is de achtertuin circa 18 meter diep en grenst dit aan het wandelgebied met hoogstam fruitbomen rond de wijk. Heerlijk zonnige tuin met veel PRIVACY!

LOCATIE:
Ringoven 34 staat in een rustige straat in woonwijk "De Ovens", vlak bij de kinderboerderij en een speelweide waar het fijn spelen en samenkomen is voor kinderen. De historische binnenstad van Wijk bij Duurstede is vlakbij; binnen een paar minuten wandel je naar kasteel Duurstede, omringd door het prachtige kasteelpark en de binnenstad met winkels, restaurants en tal van gezellige cafeetjes.
Ook heeft de woning een goede ligging ten opzichte van overige voorzieningen zoals scholen en kinderdagverblijven, apotheek, sportverenigingen, manege, openbaar vervoer en uitvalswegen.

ALGEMEEN:
Bouwjaar: 1981
Woonoppervlakte: ca. 124 m²
Inhoud woning: ca. 460 m³
Perceeloppervlakte: 245 m²
Energielabel: C

INDELING:
Begane grond:
Entree, hal, garderobe, meterkast, woonkamer voorzien van gietvloer met vloerverwarming, serre met schuifpui naar de achtertuin, halfopen hoekkeuken met inbouwapparatuur (RVS (Boretti)fornuis, vaatwasser (2018), koel-/vriescombinatie en magnetron), bijkeuken met bergkast en toiletruimte met luxe hangend toilet en fonteintje.

Tuin:
De achtertuin is mooi aangelegd, gesitueerd op het noordwesten en voorzien van terrassen, bloemborders, fruitbomen, tuinverlichting en achterom. Achter in de tuin staat een grote berging met aangebouwde veranda; een heerlijke plek om tot in de late uurtjes te genieten van de buitenruimte.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers (1 met kastenwand en 1 met toegang tot het balkon) en nette, complete badkamer met ligbad, douchecabine, dubbele wastafel in wastafelmeubel en 2e hangend toilet.

2e verdieping:
Grote voorzolder met dakraam, cv-combiketel, mechanische ventilatie unit, veel bergruimte achter de knieschotten, lichte 4e slaapkamer met dakvenster, gevelraam en veel praktische bergruimte.

Bijzonderheden:
- Verwarming en warm water d.m.v. CV-combiketel (Remeha Avanta d.d. 2008).
- Badkamer d.d. 2003.
- Siematic keuken d.d. 2006 met inbouwapparatuur.
- De vloeren in de woning zijn afgewerkt met een gietvloer op de begane grond v.v. vloerverwarming en een laminaatvloer op de 1e en 2e verdieping.
- Het buitenschilderwerk is in 2020 uitgevoerd.
- Grote kavel.
- Zeer ruime berging met aangebouwde veranda (veranda gebouwd in 2014).
- Kunststof serre en deels kunststof kozijnen.
- Deels voorzien van rolluiken.
- Er zijn onlangs 9 zonnepanelen geplaatst (welke thans worden gehuurd).
  • Woonplaats: WIJK BIJ DUURSTEDE
  • Straatnaam: Ringoven
  • Huisnummer: 34
  • Postcode: 3961 EJ
  • Beschikbaarheid: Verkocht
  • Type woning: eindwoning
  • Aantal kamers: 5
Woonoppervlakte: 124 m²
Inhoud: 460 m³
Vraagprijs: € 475.000,00
Koopconditie: kosten koper
Download brochure Meer informatie aanvragen