WIJK BIJ DUURSTEDE, Julius Caesarhof 7

€ 409.000,00 kosten koper

Verkocht

Direct door naar de omschrijving

WIJK BIJ DUURSTEDE, Julius Caesarhof 7

€ 409.000,00 kosten koper

Deze ruime EENGEZINSWONING met erker is klaar voor nieuwe bewoners. Gelegen aan een speelplantsoen in de populaire en kindvriendelijke nieuwbouwwijk “de Geer”. De woning is keurig onderhouden, heeft 3 slaapkamers (mogelijkheid voor 4), een complete badkamer en een keuken aan de achterzijde. De heerlijke zonnige en onderhoudsvriendelijke achtertuin op het noordwesten is keurig aangelegd en heeft een berging met achterom.

LOCATIE:
Julius Caesarhof is gelegen in de ruim opgezette, groene en kindvriendelijke woonwijk "De Geer" en biedt aan de voorzijde een heerlijk vrij zicht over een speelweide. De woning is gunstig gelegen: winkelcentrum, kinderboerderij, kinderdagverblijven, basisscholen en voortgezet onderwijs (Revius Wijk) zijn op korte afstand bereikbaar, net als de historische binnenstad met haar vele winkels en restaurants. Binnen een paar fietsminuten ben je bij het Kasteelpark, de rivier De Lek, de manege en het sportcomplex De Mariënhoeve.
Ook de randstad is vlakbij: om de hoek stap je op de bus, in slechts 15 autominuten rijd je bij Bunnik de A12 op; Utrecht, Zeist en Amersfoort zijn hierdoor goed te bereiken.

ALGEMEEN:
Bouwjaar: 1999.
Woonoppervlakte: circa 109 m2.
Inhoud woning: circa 368 m3.
Perceelsoppervlakte: 142 m2.

INDELING:
Begane grond:
Entree, hal, meterkast, gezellige woonkamer met erker, portaal met trapopgang en toilet en open hoekkeuken voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en koel-/vriescombinatie.

De heerlijke zonnige en mooi (in 2021) aangelegde achtertuin is gelegen op het noordwesten en voorzien van een terras en borders. Achter in de tuin staat een grote stenen berging met elektra; deze geeft toegang tot de achterom.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan de kamer aan de voorzijde is voorzien van een balkon, lichte badkamer met douche, wastafelmeubel (2020), 2e toilet; in het plafond zijn inbouwspots verwerkt. De slaapkamer en de badkamer aan de achterzijde zijn voorzien van een dakkapel.

2e verdieping:
Bereikbaar via een vaste trap: ruime open zolder met gevelraam en dakraam, wasmachine-aansluiting, CV-ketel (2020) en mechanische ventilatie box (2020).
Hier kan op eenvoudige wijze een extra (slaap-)kamer gemaakt worden!

BIJZONDERHEDEN:
- Verwarming en warm water d.m.v. gasgestookte c.v. combiketel (Intergas, Kombi Kompakt HReco 30, d.d. 2020).
- De mechanische ventilatie box is vernieuwd in 2020.
- De woning is volledig geïsoleerd (vloer-, gevel- en dakisolatie alsmede v.v. dubbele beglazing).
- De begane grond is afgewerkt met massieve parketvloer; op de verdieping ligt een laminaatvloer.
- De combi oven/magnetron is van 2022, de koel-/vriescombinatie en vaatwasser zijn van 2020.
- In deze woning zijn in 2023 zonnepanelen (8 stuks) aangebracht.
- Het buitenschilderwerk is van 2022.
- Aan de achterzijde is een buitenkraan aanwezig.
- Oplevering in overleg.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is De Gier Makelaars niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Woonplaats: WIJK BIJ DUURSTEDE
  • Straatnaam: Julius Caesarhof
  • Huisnummer: 7
  • Postcode: 3962 LK
  • Beschikbaarheid: Verkocht
  • Type woning: tussenwoning
  • Aantal kamers: 4
Woonoppervlakte: 109 m²
Inhoud: 368 m³
Vraagprijs: € 409.000,00
Koopconditie: kosten koper
Download brochure Meer informatie aanvragen