WIJK BIJ DUURSTEDE, Hortus 26

€ 549.000,00 kosten koper

Verkocht

Direct door naar de omschrijving

WIJK BIJ DUURSTEDE, Hortus 26

€ 549.000,00 kosten koper

Comfortabel, duurzaam én gelijkvloers wonen bij winkelcentrum 'De Horden'? Pak deze kans in de Hortus!

Stijlvol en royaal, levensloopbestendig 4-KAMERAPPARTEMENT met heerlijk breed BALKON op het westen, waar u heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte om u heen, tot in de zomerse avonduren. Dit grootste en fraaie appartement maakt onderdeel uit van het in 2020 opgeleverde appartementengebouw 'Hortus' in de wijk 'De Horden' en is gelegen op de eerste verdieping en bereikbaar met de lift. Deze lichte woning beschikt over een royale woonkamer met luxe open keuken v.v. groot eiland met spoelgedeelte en een rechte keukenopstelling v.v. luxe inbouwapparatuur, 3 slaapkamers, inpandige berg-/technische ruimte en een luxe badkamer. Naast de inpandige technische ruimte/berging in het appartement is er ook een eigen berging op de begane grond en een vaste parkeerplaats in de overdekte afgesloten parkeergarage. Naast dit alles beschikken de appartementen over een prachtig aangelegde binnentuin.

LOCATIE:
Het appartement is gelegen op een ideale locatie in een winkelcentrum met een diversiteit aan winkels (Albert Heijn, bakker, slager, bloemist, kapsalon etc.). Ook bent u met slechts enkele minuten in het gezellige historische centrum van Wijk bij Duurstede met restaurants, theater, galeries, winkels en nog veel meer om te ontdekken. Het appartement is goed bereikbaar en gelegen nabij de N229, welke zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend in verbinding staat met de steden Utrecht en Amersfoort. De bushalte van lijn 41 ligt naast de entree van het gebouw. 

ALGEMEEN:
Bouwjaar: 2020.
Woonoppervlakte: 120 m².
Inhoud: 437 m³.
Oppervlakte balkon: ca. 10 m².
Oppervlakte berging: ca. 5 m².
Energielabel: A.

INDELING:
Via de centrale entree, met video-intercom installatie, heeft u toegang tot het trappenhuis, de lift, de bergingen, de parkeergarage, binnentuin en de appartementen.

De aankomst van dit appartement is via de fraaie binnentuin.

1e Verdieping:
Entree, hal met meterkast, luxe toilet met fonteintje en toegang tot de royale woonkamer voorzien van een pvc vloer en gladde wandafwerking. Heerlijk ruime en luxe open keuken v.v. groot spoeleiland v.v. natuurstenen werkblad en een rechte keukenopstelling v.v. de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat met RVS afzuigschouw, combi-magnetron, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Via een brede schuifpui komt u op het ruime balkon van ca. 10 m² op het westen. Vanuit de hal toegang tot 3 ruime slaapkamers. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche v.v. een glazen wand, 2e hangend toilet en een wastafelmeubel. De technische ruimte/berging met aansluitpunten voor o.a. de wasmachine en droger, opstelling warmtepomp, omvormer zonne-energiepanelen, instant heater en meet- en regelsysteem.

BINNENTUIN:
De prachtig aangelegde binnentuin is alleen toegankelijk voor de bewoners van de appartementen. Tevens beschikt de binnentuin over een aparte toegang richting de winkels.

PARKEERPLAATS EN BERGING:
Het appartement beschikt over een parkeerplaats in de parkeerkelder en heeft eveneens een inpandige berging onder het complex.

ENERGIENEUTRAAL!
Bron - De woning wordt verwarmd door een compleet uitgeruste alles-in-een ventilatie-lucht-water-warmtepomp. Deze pomp bestaat uit twee units; een unit die warmte uit de ventilatielucht van uw woning haalt en een unit die verse lucht van buiten haalt. 
Elektriciteit wordt gedeeltelijk opgewekt door zonnepanelen welke op het dak gelegen zijn. 
Verwarming - Bij een ultra-laag transmissiesysteem wordt de woning als een systeem beschouwd en wordt zowel ventilatie, verwarming als warm tapwater geregeld door een uniek meet- en regelsysteem.
Ventilatie - De woning wordt uitgerust met een intelligent CO2 detectiesysteem. Verse lucht wordt in de woning ingevoerd via zelfregulerende ventilatieroosters. Het systeem regelt zelf hoeveel er moet worden afgezogen voor een gezond binnenklimaat. 

BIJZONDERHEDEN:
- Ontwikkeld en gebouwd met de doelstelling Zero concept, energieneutraal (Nul-op-de-Meter).
- Zeer energiezuinig, energiebedrag € 0,- p/mnd (de verkoper betaalt maandelijks een termijnbedrag van € 40,--, echter over het jaar 2022 heeft verkoper € 561,-- terug gekregen).
- De servicekosten bedragen € 219,84 per maand.
- All-electric, dus geen gas aansluiting en elektrisch koken.
- 15 zonnepanelen in eigendom.
- Er is zo nodig bijverwarming met elektrische convectoren. 
- Nieuwe bouwhoogte met plafond op circa 2.70 mtr., gladde wandafwerking, hoge deuren en binnen kozijnwerk van staal.
- Vrijwel het gehele appartement is v.v. van een mooie pvc-vloer. 
- Exclusieve variant elektrische screens ter plaatse van alle 3 de slaapkamers.
- De screens zijn op afstand bedienbaar en eveneens middels een Somfy app.
- Oplevering in overleg.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is De Gier Makelaars niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Woonplaats: WIJK BIJ DUURSTEDE
  • Straatnaam: Hortus
  • Huisnummer: 26
  • Postcode: 3961 XZ
  • Beschikbaarheid: Verkocht
  • Aantal kamers: 4
Woonoppervlakte: 121 m²
Inhoud: 437 m³
Vraagprijs: € 549.000,00
Koopconditie: kosten koper
Download brochure Meer informatie aanvragen