VEENENDAAL, Stationsplein 8K

€ 249.000,00 kosten koper

Verkocht

Direct door naar de omschrijving

VEENENDAAL, Stationsplein 8K

€ 249.000,00 kosten koper

Stationsplein 8K:
Starters opgelet! We hebben hier een leuk 2-KAMER APPARTEMENT dat op en top klaar is voor nieuwe bewoners! Het appartement is gelegen op een super centrale plek met alle voorzieningen op loopafstand.
Oorspronkelijk deed dit complex dienst als kantoorgebouw, maar in 2013/2014 is het getransformeerd tot een eigentijds complex, genaamd 'Spoorstede', waarbij de begane grond een bedrijfsmatige invulling kent en er verdeeld over drie verdiepingen in totaal 30 appartementen zijn gerealiseerd.

LOKATIE:
Het winkelcentrum van Veenendaal met al haar gezellige eetgelegenheden, uitgebreide winkelaanbod en theater 'De Lampengiet' is de ideale plek om heerlijk te ontspannen. Mocht dit nog niet genoeg voor je zijn dan is het NS-station ‘Veenendaal-Centrum’ pal naast jouw appartement gelegen en ben je binnen 30 minuten in het centrum van Utrecht. De ideale locatie dus als je regelmatig met het openbaar vervoer reist. Reis je niet met de trein, dan kun je je auto vrij parkeren aan de voorzijde van het complex.

INDELING:
Je komt het appartementencomplex binnen via de afgesloten entree met intercom- en brievenbussen tableau. Door gebruik te maken van de trap of de lift kom je op de eerste woonlaag.
Via de nette portiek bereik je, aan het einde van de gang, de voordeur. Je stapt de woning binnen in het gezellige woongedeelte. Hier is een moderne zwarte hoogglans keuken geplaatst in een eigentijdse rechte keukenopstelling met een extra gedeelte alwaar de koelkast geplaatst is. Dé perfecte keuken om een lekkere maaltijd te bereiden. Alle gewenste apparatuur is aanwezig, zoals een gaskookplaat met afzuigschouw, koel-/vriescombinatie, oven en een vaatwasser. Ook vind je veel handige opbergruimte in de onder- en bovenkasten. Wanneer je verder het appartement in loopt heb je ruimte voor een knusse eet- en zithoek. De grote ramen in de erker bieden leuk uitzicht over de tegenover gelegen groenstrook. Het woon- en eetgedeelte hebben samen een oppervlakte van ca. 21 m2. De slaapkamer heeft net als de woonkamer een erker met grote ramen, waardoor ook in deze kamer genoeg daglicht is. In deze fijne slaapkamer is een praktische inloop garderobe gecreëerd waar ook de wasapparatuur en de cv-installatie (Intergas HR d.d. 2013) staat opgesteld. De moderne badkamer is geheel betegeld in een lichte kleurstelling en v.v. een douche, hangend toilet en een wastafelmeubel.

DAKTERRAS:
Behoeft aan buitenruimte? Naast het feit dat je natuurlijk zo op een heerlijk terras in het centrum zit, heeft dit appartementencomplex een riant dakterras waar alle bewoners gebruik van mogen maken. Hier zijn verschillende, leuke zitjes gecreëerd! Het dakterras is gelegen op het zuidwesten en bied je vrij uitzicht over Veenendaal tot aan het natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug.

Daarnaast beschikt het appartement over een algemene berging in de onderbouw. Hier kun je prima je fiets stallen. Voor het appartementencomplex is parkeergelegenheid (vrij parkeren).

Het hele appartement is modern afgewerkt met een mooie laminaatvloer en een strakke wandafwerking. Alles is goed op elkaar afgestemd en uitstekend onderhouden. Het is hier een kwestie van je verhuisdozen uitpakken en je kunt genieten van je nieuwe thuis!

EXTRA INFORMATIE:

* Woonoppervlakte: ca. 44 m2.
* Inhoud appartement: ca. 143 m3.
* De servicekosten bedragen ca. € 130,- per maand.
* Voor deze woning is een energielabel D afgegeven.
* Bouwjaar: oorspronkelijk ca. 1988, in 2013/2014 verbouwd tot woonruimte.
* Oplevering in overleg.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is De Gier Makelaars niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Woonplaats: VEENENDAAL
  • Straatnaam: Stationsplein
  • Huisnummer: 8
  • Huisnummer toevoeging: K
  • Postcode: 3901 ES
  • Beschikbaarheid: Verkocht
  • Aantal kamers: 2
Woonoppervlakte: 44 m²
Inhoud: 143 m³
Vraagprijs: € 249.000,00
Koopconditie: kosten koper
Download brochure Meer informatie aanvragen