Wijk Bij Duurstede, Markt 28

Bestaande bouw

€ 1.150,00 per maand

Verhuurd

Direct door naar de omschrijving

Wijk Bij Duurstede, Markt 28

Bestaande bouw

€ 1.150,00 per maand

UNIEKE KANTOORRUIMTE! Gevestigd op de 1e verdieping van een markant pand met monumentale uitstraling gelegen op een bijzonder fraaie hoeklocatie op de Markt middenin het historische centrum van Wijk bij Duurstede.

Wijk bij Duurstede is een historisch stadje met een mooi winkelaanbod en tal van gezellige horecagelegenheden. Het openbaar vervoer naar de grotere steden toe is goed geregeld, binnen 40 minuten bent u op Utrecht Centraal Station.
Met de auto bent u ook zo op de goede verbindingswegen naar de grotere steden toe. Nabij de binnenstad van Wijk bij Duurstede zijn diverse openbare parkeermogelijkheden.

Indeling:
Begane grond: entree, ontvangsthal met meterkast en bergruimte. Trapopgang naar de beschikbare kantoorruimte, welke is gelegen op de 1e verdieping.

1e Verdieping: overloop met eigen moderne toiletruimte v.v. hangend toilet en fonteintje. Grote open kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 30 m2 en aansluitend toegang via authentieke openslaande deuren tot 2e kantoorruimte (opp. ca. 17 m2), te gebruiken als directiekantoor en/of spreekkamer.
3e ruimte (opp. ca. 15 m2), thans in gebruik als keuken v.v. moderne lichte keukenopstelling v.v. koelkast met vriesvak en een vaatwasser.

Oppervlakte:
Ca. 70 m².

De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Voorzieningen:
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen.
- Moderne toiletruimte.
- Te openen schuiframen met dubbele beglazing.
- Airco unit.
- Video-/intercomsysteem.
- Verwarming.
- Data bekabeling met patch ruimte op de begane grond.
- Moderne keukenopstelling v.v. koelkast en vaatwasser.

Parkeren:
In de directe omgeving zijn openbare parkeervoorzieningen aanwezig .

Huurprijs:
€ 1.150 per maand, excl. servicekosten en excl. BTW.

Servicekosten:
€ 295,-- (o.a. voor verbruik g/w/e en internet).

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijs- en servicekosten aanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huur- en verlengingstermijnen:
Minimaal 3 jaar met verlengingsperioden van telkens 2 jaar. Overleg mogelijk.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlands Vereniging van Makelaars met bij bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming:
Kantoorruimte.

Aanvaarding:
in overleg.

BTW:
Indien huurder niet aan het "90%-criterium" voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.
  • Woonplaats: WIJK BIJ DUURSTEDE
  • Straatnaam: Markt
  • Huisnummer toevoeging: A
  • Postcode: 3961 BC
  • Beschikbaarheid: Verhuurd
  • Hoofdnummer: 28
  • Prijs type: Huurprijs
Prijs: € 1.150,00
Huurconditie: per maand
Meer informatie aanvragen