Wijk Bij Duurstede, Lage Maat 2a

Bestaande bouw

€ 70,00 per vierkante meter per jaar

Direct door naar de omschrijving

Wijk Bij Duurstede, Lage Maat 2a

Bestaande bouw

€ 70,00 per vierkante meter per jaar

Multifunctionele BEDRIJFS-/PRODUKTIE- EN/OF OPSLAGRUIMTE van ca. 250 a 300 m² (deelverhuur mogelijk) met kantoorruimte, vliering, nieuw toilet en afsluitbaar en verhard buitenterrein van ca. 140 m² v.v. parkeerplaatsen.

De bedrijfshal heeft een vrije hoogte van ca. 5 meter en beschikt over een loopdeur en een elektrisch bedienbare overheaddeur (hoogte deur ca. 4 meter), een vlak afgewerkte betonvloer, verlichting en een daglichtkoepel. Aan de achterzijde van de hal is een vluchtdeur aangebracht.

De kantoorruimte (ca. 25 m²) ligt aan de voorzijde van het pand en is v.v. voldoende daglichttoetreding door meerdere grote ramen (v.v. elektrische zonwering) en wordt opgeleverd met gestuukte wanden, een nieuwe laminaatvloer en systeemplafond met verlichtingsarmaturen. Boven deze kantoorruimte bevindt zich een vliering, welke middels een stalen trap bereikbaar is. Hier hangt de cv-installatie. Tevens wordt er een nieuwe toiletruimte geplaatst en zal de buitenzijde nog geschilderd worden.

LOCATIE / BEREIKBAARHEID
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein 'Broekweg' te Wijk bij Duurstede. Dit Industrieterrein ligt aan de westkant van Wijk bij Duurstede en is gelegen op ongeveer 25 kilometer afstand van Utrecht. De bereikbaarheid is prima middels de rijksweg A12 en vervolgens de N229. Het betreft een gemengd terrein met een grote verscheidenheid aan bedrijvigheid.

PARKEERGELEGENHEID
Voor het pand voldoende parkeergelegenheid op eigen (afsluitbaar) terrein.

HUURPRIJS
€ 70,-- per m² per jaar excl. 21% BTW en excl. servicekosten (o.a. verbruik nutsvoorzieningen).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 (drie) maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

HUURTERMIJN
In overleg.

BETALING
Per maand voorruit.

HUURCONTRACT
Op basis van standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

BTW
Indien huurder niet aan het “90% criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer, volgens de consumentenprijsindex “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

AANVAARDING
in overleg.

Heb je interesse en/of vragen over dit object? Wij nodigen je graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden.
  • Woonplaats: WIJK BIJ DUURSTEDE
  • Straatnaam: Lage Maat
  • Huisnummer toevoeging: a
  • Postcode: 3961 NJ
  • Beschikbaarheid: Beschikbaar
  • Hoofdnummer: 2
  • Prijs type: Huurprijs
Prijs: € 70,00
Huurconditie: per vierkante meter per jaar
Meer informatie aanvragen