WhatsApp

 Teamleden De Gier Makelaars

Gerard Schouten

Gerard Schouten

Mijn naam is Gerard Schouten en ik werk sinds september 2018 bij De Gier Makelaars. De ene keer sta ik in een appartement en de andere keer heb ik een afspraak bij een boerderij in het buitengebied.

Ik ga om met mensen die voor het eerst een eigen woning kopen, maar kom ook bij mensen over de vloer die hun vrijstaande woning verkopen om in een appartement te gaan wonen. Doorstromers hebben weer een andere problematiek. Ik help deze groep graag bij hun beslissing om eerst een huis te kopen of eerst de eigen woning te verkopen. Voor elke klant geldt: eerst een strategie bepalen, en dan de strategie uitvoeren.

Ik ben al jaren geregistreerd als woning- en bedrijfstaxateur. Het NRVT (Nederlands Register voor Vastgoedtaxateurs) heeft mij geregistreerd. Ik houd elk jaar mijn verplichte opleidingen bij. Ook voor mijn registratie als makelaar bij de NVM. Verder ben ik ben echtgenoot en vader van 2 jongens. In mijn vrije tijd houd ik van voetbal en geniet ik van een goede detective. Zowel op het scherm als in papieren vorm.
Terug

"Professionaliteit en doorzettingsvermogen sieren deze makelaardij"

Vraag een offerte aan


Verkoop Koop Taxatie Contact